Mangové lassi (a jiné ovocné koktejly)

Náhled
1 mango (nebo jiné ovoce)
150g sojového jogurtu
150ml sojového mléka
2 lžíce agávového sirupu

V poslední době jsem si velmi oblíbila Indickou kuchyni. Mají mnoho jídle přirozeně rostlinných nebo pouze s použitím mléka či jogurtu, což už pro mě není žádnou překážkou, jelikož je krásně nahradím. V jedné kuchařce jsem našla recept na mangové lassi. Měl by to být svěží nápoj, který po ostrém jídle zchladí krk. Rozhodla jsem se ho zkusit a navnadilo mě to tak, že jsem hned po tom vyměnila ovoce i za sezónní a lokální ;)

Oloupeme mango nebo jiné ovoce (půl hrnku borůvek, jahod, malin atd...), nakrájíme na nasypeme do vysoké nádoby, přilijeme jogurt, sojové mléko nebo sušený nápoj a příslušnou dávku vody a s agávovým sirupem důkladně promixujeme. Mělo by se ještě obarvit kurkumou, ale to už je na vás ;). Já byla spokojená takto.

Lucie Sedláčková
28.8.2014

Vegany Alergiky na mléko Alergiky na vejce Bezlepkovou dietu Diabetiky Redukční diety


Komentáře


Přidat nový komentář:







DgoKR | 25. 4. 2021, 14:40
Medication information leaflet. Short-Term Effects.
pregablin sales in Canada
Actual about meds. Get information here.