Pizza

Ta nejlepší pizza jakou znám.
Je nesčetné množství variant na rostlinnou pizzu. A že jsou luxusní i bez nějakých náhražek sýrů, které já nemám příliš v oblibě. Zbožňuji pizzu s tenkými kolečky cukety, osmaženou cibulkou, pořádnou porcí kukuřice a s žampiony. A když už ten sýr teda musí být, tak snad jedině tavenýr. Ale to snad spíš pro Vás...
Těsto vytvoříme tak, že osolenou mouku smícháme s rozdrobeným droždím, olejem a s vodou. Uhněteme těsto se kterým si důkladně pohrajeme. Musí být krásně hlaďoučké. Po cca 10 minutách hnětení těsto dáme do vzduchotěsné krabičky na potraviny a dáme chladit do druhého dne.
Pak už jen rozmixujeme rajčata, přidáme bylinky, osmažíme na kostičky krájenou cibulku a cuketu s tofu nakrájíme. Cuketu nejlépe na tenounké plátky a tofu na kostičky. Vyvalíme opravdu tenounkou pizzu, kterou nenecháváme kynout. Potřeme rozmixovanými rajčaty, posypeme bylinkami, poklademe cuketou, tofu, posypeme žampiony a nakonec kukuřicí a cibulkou. Pečeme asi 15 minut na 220 stupňů.




Komentáře
Přidat nový komentář:
WekXQ | 28. 4. 2021, 20:55
Barboro, je to asi půl hrnečku vody. Opravdu jen nejnutnější množství na spojení. CCA 125 ml. Ze začátku se to vždycky zdá nemožné vůbec spojit v jednotné těsto. Kdyžtak třeba potom ještě přidám lžíci vody a pokračuji v hnětení.
Děkuji za upozornění, článek upravím.
buy lyrica in canada in US
Some information about drugs. Read information now.