Silné a měkké palačinky s kváskem

Palačinky slané, sladké nebo jen tak samotné... nemohu se jich nabažit. Vždy obdivuji přípravu francouzských palačinek, které jsou tenounké snad jako papír. Při jejich obracení se mi tají dech a mám strach, že se musí přece roztrhnout. Protože tak šikovná opravdu nejsem. Vydala jsem se cestou opačnou. Toužila jsem po měkkoučké palačince plné kokosového krému a marmelády. Ale slané směsi jsem chtěla palačinku silnou, kterou mohu plnit špenátem či nějakou zeleninovou směsí, aby mě palačinka dostatečně zasytila. Vycházela jsem z receptu na kváskové Lívance a rovnou podotýkám, že tohle těsto lze na lívanečníku použít i na lívance. Výsledek jsem nakonec nafotila jen zakápnutý marmeládou slazenou agávovým sirupem a nakonec jsem to celé posypala oříšky. Palačinky se ale báječně hodí připravit i na slano.





Komentáře
Přidat nový komentář:
UqrUN | 29. 4. 2021, 16:51
can i use lyrica as needed only in Canada
Everything news about medicine. Get information now.